fbpx

Technické zázemí

Na této stránce najdete výčet mé techniky, která dokáže ozvučit a nasvítit malé, střední a středně velké akce. Pro Vaši představu se jedná o akce až pro 400 lidí. 

Kromě kompletního zajištění plánované akce jsem schopen Vám tuto techniku nabídnout i k pronájmu. 

Pro bližší informace a aktuální ceník mě neváhejte kontaktovat. 

 

Zvuková technika

12312997_800

RCF Art 712-A reprobedny

Dvoupásmový aktivní reprobox nabízí čistou reprodukci hlasu, lineární odezvu a precizně nadefinované nižší frekvence v širokém vyzařovacím úhlu 90 x 60 stupňů. Technologie FiRPHASE optimalizuje celkový stereo obraz, dynamiku a poskytuje transparentní zvuk.

DJJ - SX2

První kontroler vytvořený pro precizní ovládání aplikace Serato DJ. Umožňuje snadnou práci s CUE body, jejich nastavování\nahrávání. Je to ideální kontroler pro každého DJe.

Shure SM-58 mikrofon

Kovový dynamický mikrofon, který je vhodný pro zpěv a mluvené slovo. Má dardiodní charakteristiku a vypínač.

Světelná technika

4x LED par reflektor

LED PAR 12 x 3 W lampa s 12 LED diodama, každá z nich má 3 W. Přednastavení umožňuje kontrolovat každou barvu světla zvlášť. Světlo je možné ovládat přes DMX512 protokol. LED PAR 12 x 3 W, lze usadit na stativ.

Světelný efekt Derby

Vysoce účinný efekt produkující různobarevné paprsky pomocí 20 čoček. Má rozsah skoro 180°, takže lehce obsáhne celý parket z jednoho místa.

Lenovo ThinkPad 540p

Notebook Lenovo 540p s upraveným výkonem pro promítání videa/vizualizací a ovládání světel. Notebook lze poskytnout s dokovací stanicí, která má výstup až na 3 obrazovky.

Open DMX control Enttec

Převodník DMX/USB pod GPL licencí. Toto zařízení slouží k ovládání světel počítačem přes protokol DMX512.

Video technika

Vivitek D963HD

Full HD projektor, vyhovuje všem světelným podmínkám vnitřních prostor. Projektor využívá technologie zpracování videa multi-tasking powerhouse, která produkuje působivou reprodukci barev a poskytuje úžasný výkon. Projektor má 2x HDMI, VGA vstup a mnoho dalších možností přípojení.

AVELI mobilní plátno (16:9)

Projekční plátno na mobilní trojnožce je řešením pro velkoplošný obraz takřka na jakémkoliv místě. Plátno má bílý matný povrch, který zajistí projektoru podmínky pro ostrý obraz a kvalitní barvy. Stylové černé orámování pak zvyšuje kontrast obrazu. Rozměry plátna jsou 221x125cm (16:9)

Open chat